Om oss

Hei! Vi er Henrikke og Lars, to turglade bergensere som brenner for å utforske Norges friluftsmuligheter – med kamera på slep. Enten det er med kajakk, på ski, eller til fots, er vi mest fornøyd når vi får være ute på tur.
 
På dette lille hjørnet av internett deler vi våre beste turer og tips, i håp om å inspirere flere til å få øynene opp for friluftsliv og Norge som feriedestinasjon.
 
Det hele begynte for rundt ti år siden; Vi ville teste ut å tilbringe en hel sommerferie i Norge, i stedet for å reise utenlands. Det hang nok mest sammen med en trang studentøkonomi, men også med et ønske om å bli bedre kjent med vårt eget land. Etter denne sommeren ble vi hekta, og har siden tilbrakt så godt som hver eneste ferie i ulike deler av Norge.
På bakgrunn av dette startet vi for rundt fem år siden trailsofnorway.com, hvor målgruppen var turister som skulle oppleve Norge. Ikke er vondt ord om turisme, men vi oppdaget fort at det inspirerte oss lite å skrive for turister som reiste langveis fra. Vi ønsket heller å vise hvor fantastisk ferie i eget land kan være, og startet derfor i 2020 opp denne siden. Her håper vi å inspirere til kortreist ferie, og å oppdage de utrolig fine friluftsmulighetene Norge byr på.  Her deler vi tips til turmål og aktiviteter i ulike deler av Norge, i tillegg til generelle friluftstips. 
 
Så, velkommen til siden vår! Vi er veldig glade for at du har funnet veien hit i mylderet av nettsider der ute, og håper du finner inspirasjon til ditt neste turmål. Ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på 😊! 

Følg oss gjerne på instagram!